Poszukiwania zostały zawieszone w przypadku zniknięcia samolotu MH370

0 448

8 marca 2014 r. Malaysia Airlines a confirmat că a pierdut legătura cu aeronava Boeing XNUMX-XNUMXER, care opera zborul MHXNUMX. Avionul avea la bord XNUMX de persoane (XNUMX de pasageri, dintre care XNUMX copii şi XNUMX membrii ai echipajului) şi opera un zbor între Kuala Lumpur şi Beijing.

Căutări suspendate în cazul MHXNUMX

Boeing-XNUMX-XNUMXER-Malaysia-MHXNUMX

După aproximativ XNUMX de luni de la dispariția aeronavei Boeing XNUMX-XNUMXER, miniștrii celor trei țări, care efectuează operațiunea de căutare, au anunțat suspendarea căutărilor. În lipsa unor probe noi, Malaezia, Australia și China au decis în mod colectiv să suspende căutarea. După XNUMX ani de la dispariție, suprafața acoperită este de XNUMX kilometri pătrați.

Conform declarațiilor făcute de ministrul malaezian al transporturilor, Liow Tiong Lai, căutări pot fi oricând reluate dacă apar noi informații credibile și care pot duce la localizarea exactă a aeronavei.

Eforturile comune de căutare nu au dus la găsirea epavei avionului în sudul Oceanului Indian, locul presupus al dispariției. Tot mai mulți specialiști sunt de părere că nu s-a căutat unde trebuie. Până în prezent, căutarea a costat XNUMX de milioane de dolari australieni (XNUMX milioane dolari) – cea mai scumpă căutare din istoria aviației.

Poate vă întrebați de ce China, Malaezia și Australia și-au unit forțele în această căutare. Compania aeriană a fost din Malaezia, majoritatea pasagerilor erau chinezi, iar locul accidentului suspectat este în sud-vestul Australiei.

Au fost găsite câteva fragmente în regiunea Africa de Sud, în Mauritius și pe insula Réunion, dar nu s-a putut stabili cu exactitate locul aeronavei. Nici circumstanțele dispariției nu au putut fi stabilitate cu exactitate.

Cazul MHXNUMX rămâne deschis și este cea mai suspectă dispariție din istoria aviației comerciale.

Zostaw odpowiedź

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.