Organizacja pokazów lotniczych BIAS 2021 została zawieszona

0 614

Comitetul de Organizare BIAS – format din reprezentanții organizatorilor: CN Aeroporturi București, care este și sponsor principal, Statul Major al Forțelor Aeriene, Romaero și Aeroclubul României – s-a reunit joi, XNUMX mai, pentru a analiza posibilitatea continuării organizării BIAS, programat pe XNUMX septembrie XNUMX.

Luând în considerare toate aspectele organizatorice în contextul pandemiei de CoVid-XNUMX, inclusiv posibilele restricții privind numărul de spectatori precum și dificultățile privind finanțarea evenimentului, Comitetul de Organizare a decis suspendarea organizării BIAS XNUMX.

Comitetul se va reuni periodic pentru a analiza evoluția situației generale urmând ca, atunci când aceasta va redeveni favorabilă organizării unui eveniment de dimensiunea BIAS, să ia o decizie privind următoarea ediție a celui mai mare show aerian din această regiune a Europei.

Reamintim că, începând cu XNUMX, la BIAS au participat de fiecare dată peste XNUMX spectatori, numărul celor prezenți simultan pe platforma de la Băneasa și Romaero depășind frecvent XNUMX.

Zostaw odpowiedź

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.