Obejrzyj flotę Emirates Airbus A380 w normalny dzień lotu (WIDEO)

Pe XNUMX martie XNUMX, flota Emirates a operat XNUMX de zboruri, dintre care XNUMX au fost cu aeronave Airbus AXNUMX.

0 1.893

Pe XNUMX martie XNUMX, Emirates a început operarea zborurilor cu Airbus AXNUMX pe două noi rute și a făcut upgrade de aeronavă pe a XNUMX-a rută. Momentele au fost marcate cu evenimente speciale la Tokyo (zboruri cu AXNUMX după XNUMX ani de XNUMX ani), Casablanca (zboruri cu AXNUMX spre prima destinație din Africa de Nord) și São Paulo (zboruri cu AXNUMX spre prima destinație din America Latină).


FlightradarXNUMX a monitorizat cele XNUMX zboruri inaugurale, totodată realizând un material video și cu toate zborurile Emirates operate cu AXNUMX într-o zi obișnuită.

Pe XNUMX martie, au fost înregistrate XNUMX de zboruri Emirates. Dintre acestea, XNUMX de zboruri au fost operate cu aeronave Airbus AXNUMX. XNUMX de avioane AXNUMX Emirates au zburat pe XNUMX martie. Cea mai utilizată a fost AXNUMX-EDQ, care a decolat de XNUMX ori într-o zi. Este o aeronavă în vârstă de XNUMX ani și configurată în XNUMX clase.

Cel mai lung zbor operat cu AXNUMX a fost pe ruta Auckland – Dubai (EKXNUMX) (XNUMX ore și XNUMX minute), iar cel mai scurt zbor operat cu AXNUMX a fost pe ruta Kuwait – Dubai (EKXNUMX) (o oră și XNUMX minute).

Flota de avioane Airbus AXNUMX Emirates a totalizat XNUMX de zile XNUMX ore și XNUMX de minute de zboruri. Durata medie de zbor pentru un AXNUMX Emirates a fost de XNUMX ore și XNUMX minute.

Zostaw odpowiedź

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.