Delta Air Lines świętowało 35 lat transatlantyckich lotów do Niemiec 17 czerwca 2014 r.

0 439

17 czerwca 2014 r. Delta Air Lines obchodził 35-lecie lotów transatlantyckich do Niemiec. 17 czerwca 1979, Delta Air Lines a deschis ruta între Aeroportul Internaţional Hartsfield-Jackson, Atlanta şi Aeroportul Internaţional Frankfurt, fiind primul zbor transatlantic operat spre o destinaţie din Germania.

Această aniversare a coincis cu aniversarea a XNUMX de ani de zboruri comerciale. Delta Air Lines şi-a început activitatea pe XNUMX iunie XNUMX, primul zbor operat fiind între Dallas şi Jackson, Mississippi.

Revenind la aniversarea celor XNUMX de ani de la primul zbor spre Germania, la început, ruta Atlanta – Frankfurt a fost onorată cu XNUMX zboruri săptămânale. Zborurile erau operate cu avioane Lockheed LXNUMX-XNUMX de XNUMX locuri (XNUMX la First class, XNUMX la Business class şi XNUMX la Economy). În prezent, Delta operază zboruri zilnice pe această rută. Foloseşte avioane Boeing XNUMX-XNUMXde XNUMX de locuri (XNUMX la Business Elite, XNUMX la Economy Comfort și XNUMX la Economy).

Pasagerii de la Business Elite beneficiază de scaune care se transformă în paturi perfect plate şi au acces direct la culoar. Fiecare scaun este echipat cu un ecran de XNUMX inch. Aranjarea scaunelor este în format XNUMX-XNUMX-XNUMX. Delta pune la dispoziţia călătorilor aproximativ XNUMX de locuri la Business Elite/săptămână, între Statele Unite şi Germania.

În cei XNUMX de ani de zboruri transatlantice spre Germania, Delta Air Lines a deschis rute spre Stuttgart, Munchen, Dusseldorf cu plecare din New York-JFK, Atlanta şi Detroit. În XNUMX, Delta a transportat XNUMX XNUMX de pasageri între Statele Unite şi Germania.

(fot.: commons.wikimedia.org)

Zostaw odpowiedź

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.