#priNeamt III - 5-11 września 2014

0 592

Editia a III-a a celui mai important eveniment dedicat promovarii în mediul online a unui judeţ din România va avea loc în perioada XNUMX-XNUMX septembrie XNUMX şi va cuprinde urmatoarele doua componente majore:

BXNUMXB – un curs (XNUMX septembrie) dedicat business-urilor din zona de travel cu focus pe teme de management eficient şi marketing online. Locaţia: Central Plaza Hotel din Piatra Neamţ. Accesul este gratuit, dar se face doar pe baza de invitaţie. Click aici pentru inscriere. Atentie – locurile sunt limitate!

BXNUMXC – un infotrip (XNUMX-XNUMX septembrie) în judeţ creat special pentru o delegaţie formată din XNUMX de bloggeri. Printre cei XNUMX+ de bloggeri invitaţi se vor afla: XNUMX generalişti, XNUMX călători, XNUMX fotografi, XNUMX din Republica Moldova şi XNUMX+ din Marea Britanie – lista participanţilor. Subiectul principal al ediţiei va fi Masivul Ceahlau.

Mă bucur să fiu printre cei invitaţi şi e o provocare. Va fi o săptămână plină de activităţi şi evenimente, vom fi XNUMX+ persoane. Mai jos aveţi harta de la #priNeamt III! Nici noi nu ştim tot programul, dar avem încredere în organizatori.

PRINEAMT3-Harta

Am participat şi la ediţia a II-a, dar am fost mult mai puţini bloggeri, a fost mai scurtă şi mai mult în jurul oraşului Piatra Neamţ. Cifrele celor doua ediţii organizate pana-n prezent (XNUMX-XNUMX septembrie XNUMX si XNUMX-XNUMX decembrie XNUMX):

XNUMX zile in care Piatra Neamt a devenit capitala mediului online din Romania
XNUMX+ km parcursi in judet, XNUMX de obiective turistice vizitate, la care se adauga si XNUMX mesteri populari
XNUMX de bloggeri, dintre care XNUMX din Rep.Moldova prezenti la editia a II-a
XNUMX+ articole publicate in special pe blogurile implicate, dar si pe alte site-uri care au apreciat ideea proiectului
XNUMX+ postari pe Facebook, XNUMX+ mesaje pe Twitter si XNUMX+ fotografii pe Instagram
XNUMX milioane persoane cu acces la internet au aflat de cele doua editii, expunere totala conform Zelist Monitor.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––
XNUMX-XNUMX septembrie XNUMX. Tot ce-i de văzut #priNeamt! Urmărește ediția a III-a a celui mai important eveniment dedicat promovării în mediul online a unui județ din România. Află mai multe detalii pe Organizator: Eventur Bukareszt, Napędzany Petrom Romania. Parteneri principali: Autoritatea Națională pentru Turism, Consiliul Județean Neamț, Primăria Piatra Neamț, Hotel Bistrița din Durău, blue Air şi Autoboca Rent-a-car.

Zostaw odpowiedź

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.