[Oferta Pegasusa] Pegasus oferuje 100 000 darmowych biletów

0 617

Pentru a sărbători XNUMX ani de zboruri low-cost, Pegasus Airlines pune la bătaie XNUMX XNUMX de bilete de avion (one-way) în regim gratuit. Campania se desfăşoară în perioada XNUMX decembrie – XNUMX decembrie XNUMX.

XNUMX XNUMX de bilete gratuite

Ca să puteţi câştiga unul dintre cele XNUMX XNUMX de bilete gratuite, trebuie să cumpăraţi un bilet de avion pe orice ruta Pegasus, până pe XNUMX decembrie XNUMX. Achiziţia biletului trebuie făcută de pe site-ul de mobil (mobile.flypgs.com) sau prin intermediul aplicaţiei de mobil Pegasus Airlines.

După ce aţi cumpărat biletul, în XNUMX de ore veţi primi un voucher pentru un bilet gratuit/segment cu plecare din Turcia. Dacă vă cumpăraţi un bilet pe o rută internaţională, puteţi primi un bilet gratuit pe un zbor internaţional sau intern (spre una dintre cele XNUMX de destinaţii din Turcia).

Puteţi folosi codul de reducere pentru un zbor operat în perioada XNUMX decembrie XNUMX – XNUMX martie XNUMX, cu excepţiile:

31 grudnia 2015 - 3 stycznia 2016
XNUMX ianuarie XNUMX – XNUMX ianuarie XNUMX
XNUMX ianuarie XNUMX – XNUMX ianuarie XNUMX
XNUMX februarie XNUMX – XNUMX februarie XNUMX

Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul Pegasus Airlines!

În prezent, Pegasus Airlines, lider în Turcia pe piaţa low-cost, opereaza o flotă formată din XNUMX de avioane Boeing XNUMX-XNUMX și XNUMX Airbus AXNUMX. Zboară spre XNUMX de destinatii din Turcia și XNUMX în restul lumii. De asemenea, a comandat XNUMX de avioane AXNUMXneo și XNUMX x AXNUMXneo.

Zostaw odpowiedź

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.