Pokazy kulinarne z publiczną degustacją na lotnisku Henri Coanda

0 387

Bukareszt National Airports Company (CNAB) organizează, marţi, XNUMX februarie, un concurs de artă culinară, care va fi jurizat de maestrul bucătar Bernard Nemnom şi la care vor participa XNUMX tineri din Centrul de plasament Pinocchio nr. XNUMX şi Complexul Sfântul Spiridon, din Bucureşti.

Demonstraţiile culinare vor avea loc în noul terminal Plecări al Aeroportului Henri Coandă, începând cu ora XNUMX, iar specialităţile pregătite de tinerii bucătari vor putea fi degustate de către pasagerii aeroportului.

Acest eveniment face parte din proiectul „Săptămâna ucenicului de aeroport”, prin care Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a oferit unor tineri defavorizaţi ocazia de a efectua stagii de pregătire la una dintre companiile de catering care îşi desfăşoară activitatea pe Aeroportul Henri Coandă.

Zostaw odpowiedź

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.