Bukareszt - Singapur od 505 € (w obie strony) z Air France

0 569

Ziua și promoțiile la biletele de avion. Zilele trecute v-am prezentat mai multe oferte pentru America de Nord / America de Sud și America Centrală. Printre acestea, avem București – Toronto, Bukareszt — São PauloBukareszt - Św. Maarten şi Bukareszt — Bogota.

Dar am început să caut oferte și spre est. Am găsit un preț foarte bun pentru India – Bukareszt - Nowe Delhi. Iar astăzi vin cu un super preț pentru București – Singapore, tarife de la XNUMX€. Zborurile sunt operate dus-întors de air France.

București – Singapore de la XNUMX€

În urma simulărilor făcute, tariful de XNUMX€ se validează pentru călătorii în perioada septembrie XNUMX – martie XNUMX. Prețul include doar bagajul de mână de până la XNUMX kg.

bucuresti-singapore-promotie-air-france

Zborurile sunt operate de Air France. Pe segmentele București – Paris – București, Air France zboară cu avioane de tipul Airbus AXNUMX. Iar pe segmentele Paris – Singapore – Paris, Air France zboară cu avioane de tipul Boeing XNUMX-XNUMXER. Escalele în Paris sunt de XNUMX ore la dus, respectiv de XNUMX ore la retur.

Singapore este un oraș-stat insular și cea mai mică țară din Asia de Sud-Est. Se poate vizita pe tot parcursul anului, iar temperaturile nu depășesc XNUMX de grade. Este o destinație polivalentă, pentru toate gusturile. Puteți face shopping, puteți călători în cuplu, cu prietenii sau în familie alături de cei mici.

Profitați de ofertă și vizitați unul dintre cele mai frumoase orașe de pe Planetă!

Zostaw odpowiedź

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.