Międzynarodowy Port Lotniczy Brasov, wewnątrz. Prace posuwają się w szybkim tempie! (ZDJĘCIE)

0 4.409

Construcţia terminalului de pasageri al Aeroportului Internaţional Braşov are un avans de execuţie de XNUMX de zile. Structura de rezistenţă şi acoperişul sunt finalizate în totalitate, XNUMX% din pereţii-cortină din sticlă sunt realizaţi, iar XNUMX% din tot ce înseamnă finisaje interioare şi lucrări la instalaţii sunt deja executate.

Astfel, spaţiul de la parter în care pasagerii vor parcurge formalităţile pentru zborurile interne prin intermediul a două porţi de îmbarcare, este în mare parte gata. Scările rulante care asigură accesul spre etaj au fost deja montate. De asemenea, au fost construite scările interioare din beton şi s-a încheiat montarea pereţilor.

Aeroportului Internațional Brașov, la interior.

La etajul întâi, unde vor exista trei porţi de îmbarcare pentru zborurile internaţionale, pereţii au fost în mare parte acoperiţi cu sticlă, iar spaţiul destinat viitorului restaurant a fost delimitat.

Tot la etaj au fost delimitate spaţiile în care vor fi amenajate birourile de securitate şi control vamal, cele destinate magazinelor duty-free şi cele aferente porţilor de îmbarcare, fiind demarate şi lucrările la instalaţii.

În perioada imediat următoare, constructorul va începe montarea sistemelor de securitate comandate în Germania încă din luna februarie, precum şi a echipamentelor necesare pentru transferul bagajelor.

pusty
Aeroportului International Brasov, la interior
Aeroportului International Brasov, la interior
pusty
Aeroportului International Brasov, la interior

Adrian-Ioan Veştea, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, a inspectat stadiul lucrărilor şi a concluzionat: „Îi asigur pe braşoveni că vom avea cel mai frumos aeroport din România. Sper ca anul viitor, după ce vom duce la bun sfârşit toate lucrările, să avem prima decolare şi prima aterizare pe Aeroportul Internaţional Braşov”.

Aeroportului International Brasov, la interior

Zdjęcie: Aeroportul Internațional Brașov / Informacje: Consiliului Judeţean Braşov

Zostaw odpowiedź

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.