Samolot Boeing 737-400 Electra Airways wylądował awaryjnie w Tel Awiwie

0 886

Pe XNUMX iulie XNUMX, pasagerii zborului EAFXNUMX, de pe ruta Köln – Tel Aviv, au trăit momente emoționante la aterizare în Israel.

Zborul a fost operate de avionul Boeing XNUMX-XNUMX Electra Airways (LZ-EBA) în numele companiei Arkia Israeli Airlines. Imediat după decolarea din Koln, s-au găsit fragmente de anvelopă.

Echipajul a fost anunțat, iar acesta a luat decizia de a zbura până la destinație. În apropiere de Tel Aviv, pentru a afla starea trenului de aterizare, piloții au apelat la o inspecție vizuală din partea piloților militari de pe XNUMX aeronave FXNUMX ale Forțelor Aeriene din Israel. Care au escortat avionul până la aterizare.

Trenul de aterizare a fost deteriorat la aeronava Boeing XNUMX-XNUMX Electra Airways

Autoritățile de la Aeroportul Internațional Ben Gurion s-au pregătit și mobilizat pentru un scenariu dramatic. XNUMX de ambulanțe și mașini de pompieri așteptau aeronava la sol. Din fericire, avionul a fost adusă la sol în siguranță. La bor s-au aflat XNUMX de pasageri. Nu s-au semnalat răniți.

trenul-aterizare-electra-airways-XNUMX-XNUMX-lz-eba

Despre avion, putem spune că este FOSTUL YR-BAE Blue Air, de aici și livery-ul asemănător. Are XNUMX ani și o configurație pentru XNUMX de pasageri. Daunele nu sunt majore.

Zostaw odpowiedź

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.